HEI B.V.

Even voorstellen, wij van HEI B.V. zijn een jong, enthousiast team dat van mening is dat het anders kan in de wereld van het certificeren. Wij werken met 3 medewerkers op kantoor en meerdere auditoren in het ‘veld’ .

Johan Zelle, directeur en initiatiefnemer

Danielle Meester, QA manager

Merel Boonzaaijer, administratief medewerker

Wil je meer weten over onze auditprocessen, werkwijze over het uitgeven of schorsen van certificaten, het gebruik van ons logo, werkwijze over klachten of ons beleid inzake onpartijdigheid? Lees dan onze Publicatie toelichting certificatie.

 

RAAD VAN TOEZICHT

Omdat certificeren niet zomaar iets is, beschikt HEI over een Raad van Toezicht. Deze raad heeft als taak tot het toezien op de onafhankelijkheid van HEI en haar personeel. Het is voor ons vakgebied van groot belang onafhankelijk te opereren; en daar is nou eenmaal toezicht van diverse belanghebbenden voor nodig. Wil je meer weten hierover? Of ben je geïnteresseerd om zelf een belang te behartigen in deze raad? Neem gerust contact met ons op.

RAAD VOOR ACCREDITATIE

De Raad voor Accreditatie is een instituut binnen Nederland dat als kerntaak heeft het ‘accrediteren van conformiteit verklarende instanties’, waaronder certificerende instanties zoals HEI.  Net als jouw bedrijf zich laat toetsen door een onafhankelijk partij om aan te tonen dat je in staat bent te voldoen aan de wensen van uw klant, worden wij ook getoetst. Voor ons een manier om aan te tonen dat het vertrouwen van onze klanten in de kwaliteit van onze diensten gerechtvaardigd is. De accreditatie van HEI (C620) heeft betrekking op VCA. Zie voor meer informatie de website van de Raad voor Accreditatie.