WERKWIJZE

HEI B.V. heeft een duidelijk beeld van hoe een externe audit moet verlopen. Hier maken we heldere afspraken over met onze auditoren en (toekomstige) klanten. Deze afspraken leggen we vast en komen we na. Wanneer je voor het eerst gaat certificeren is dat een initiële audit.  Die audit bestaat dat uit 2 delen: fase 1 is vooral gericht op documentatie en fase 2 voor op implementatie. Lees hierover meer in onze Publicatie toelichting certificatie.

Op de dag van de toetsing komt onze auditor bij jullie op locatie. Na een korte voorstelronde gaan we aan de slag. Wij checken of én hoe jullie organisatie voldoet aan de eisen. Bij afwijkingen leggen wij uit wat de afwijking is en wat jullie minimaal moeten doen. Komen we geen afwijkingen tegen? Goed is goed, we gaan niet ‘zoeken’. Aan het eind van de toetsing bespreken we alle resultaten en maken we afspraken over het vervolg.

NORMEN

 

VCA (VGM Checklist Aannemers)
De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers is een vragenlijst waarmee bedrijven werkzaam in de bouwsector worden getoetst op hun VGM-beheersysteem. Het programma is zo samengesteld om bewustzijn op risico’s bij ondernemingen te vergroten en de kans op ongevallen te verkleinen.

Keurmerken Nederlandse Veiligheidsbranche

Met een van deze keurmerken laat een beveiligingsbedrijf zien dat hij die professionele partner is die de opdrachtgevers een stap verder brengt bij het oplossen van zijn veiligheidsvraagstukken.